Psy pies. Forum o psach

Pełna wersja: Szampon do psów białych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A wiecie, że psy też mogą mieć alergię? Znajomy mi wczoraj opowiadał... Ciekawe czy na środki chemiczne typu szampon też się uczulenie może przydarzyć....
szczerze to ja używam zwykłego szamponu dla psów bez jakichkolwiek dodatków i jestem zadowolonySmile

Używam szamponu dla psów z zieloną herbatą, ten szapon odżywia oraz nadaje sierści miękkość. Kupuję go wraz z zamówieniem na stronie internetowej w środy, z darmowym kurierem. A Wy jaki szampon kupujecie swoim pupilom?
Jeśli szukasz sklepu internetowego z akcesoriami dla psów i nie tylko to na http://www.butik.zpazurem.pl/kategoria/domki-dla-psow znajdziesz tak naprawdę wszystko czego pies potrzbuje, czyli kosmetyki, smycz, legowisko, domek itp warto czasami zajrzeć na tę stronę bo mają naprawdę fajne rzeczy.
Zarówno kosmetyki, akcesoria jak i karmę dla naszych pupili możemy znaleźć w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych, gdzie wybór jest naprawdę szeroki, a do tego mamy pewność co do niższej ceny, zobaczcie na Petservice.pl
Stron: 1 2